18:00

Eskilstuna Södra FF

Referat: BK Sport - Eskilstuna Södra FF

Dags för ny match och nya möjligheter. Då många hade varit iväg på skolresa så kom det in spelare i omgångar men lagom till match så var vi 13 spelare starka. Vädret har varit bättre men vi fick se fint spel på en fin gräsmatta trots det lite våta underlaget.

Det var 13 laddade spelare som kom till match och vilken match de gör. Första halvlek blev ett stenhårt ställningskrig där ingen ville ge vika och trots en del målchanser åt båda håll så slutade halvleken mållös. Vi fick dock se prov på både fina dribblingar och rejäla brytningar och fina skott utifrån.

I andra halvlek så blev spelet lite öppnare och vi fick se många fina målchanser skapas från båda lagen. León blev den som fick spräcka nollan denna gång efter en fin passning från Albin så sätter han den distinkt i mål. Av bara farten så passade han på att göra ett till och vips så var det 2-0. Södra gav dock inte upp utan satte en stund senare 2-1 och matchen stod och vägde. Nångra minuter senare drev Layth upp bollen på den offensiva planhalvan och sköt 3-1. Därefter så bytte lagen chanser men resultatet stod sig och matchen slutade 3-1.

Vi som var där fick se ett härligt försvarsspel av Adam, William, Jakob, Alvin, härliga dribblingar och passningar på kanten av Filip, Jesper, Anton och Alfons, robust spel och fina passningar till kompisarna från Albin, Gabriel och Layth som huserade i mitten, hungrigt anfallspel av León och Rani på topp som gjorde att vi skapade målchanser och sist men inte minst stabilt målvaktsspel från Jakob och William.

Tack till er grabbar för en riktigt bra match där ni kämpar och sliter, tar in bollen och försöker att hela tiden hitta en kompis att passa till. Fortsätt så, så kommer det att bli kanon! Tack också till publiken som kom dit i finvädret och fick se riktigt fin fotboll. Tack också till Södra för en fin och juste match.

sön 1 mar 2015, 11:00 BK Sport - Eskilstuna Södra FF 9 - 3
sön 1 mar 2015, 12:00 BK Sport - Eskilstuna Södra FF 2 - 4
sön 15 mar 2015, 10:00 BK Sport - Eskilstuna Södra FF 5 - 2
lör 27 jun 2015, 10:30 Eskilstuna Södra FF - BK Sport 9 - 3
lör 27 jun 2015, 10:30 Eskilstuna Södra FF - BK Sport 4 - 2